personal coach

Grace Rivellino

Mijn naam is Grace. Ik ben vrouwencoach en trotse moeder van 3 kids en 2 bonuskinderen.
Het realiseren van dit Ciao Bella Weekend samen met Jelly is een dream come true. Op een droomlocatie met bijzondere vrouwen te mogen werken en hen op deze manier bij te staan. Mijn wens is zoveel mogelijk vrouwen te bereiken, ze even doen stilstaan. Vrouwen overtuigen, dat het zó belangrijk om voor jezelf te zorgen.

Na honderden vrouwen te hebben bijgestaan in de zwangerschap, bevalling en kraambed heb ik mijn verloskundigenpraktijk moeten verkopen wegens gezondheidsredenen.

Na 6 horecajaren (samen met mijn Italiaanse echtgenoot een Italiaans restaurant) en een burn-out heb ik ingezien dat het werken met vrouwen, (aanstaande) moeders mij dicht aan het hart ligt.

Ik heb nóóit kunnen denken dat het mij zou overkomen. Met de juiste begeleiding mag ik weer shinen, volop genieten met mijn gezin. Door de burn-out en mijn eigen zoektocht heb ik geleerd waar het leven om draait!

Meer over Grace kijk op www.gracerivellino.nl

Twijfel je of het weekend echt wat voor jou is en vind je het fijn om een kennismakingsgesprek te hebben? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Terug naar Programma