oprichtster van Ciao Bella Weekends

Over Jelly

host

Jelly Knoll

In 2015 verruilde ik met mijn man en zoontje Nederland voor Zuid-Italië. Ik liet een leven vol plezier, een drukke baan als veiligheidsadviseur, en heel veel meer achter me. Een fijn, maar ook heel druk leven.

In Puglia heb ik na twee jaar niet alleen een schitterend stukje wereld leren kennen, maar ook ontdekt dat er andere manieren van leven, ontspannen en ontmoeten zijn. En andere manieren om naar jezelf te kijken.

Helemaal na de geboorte van ons tweede kindje. Ik ontdekte het zelf en zag dat het hetzelfde deed met vriendinnen die hier in de afgelopen jaren naartoe zijn gekomen.

Intensief leven vraagt om intensief ontspannen. Met Ciao Bella is het gelukt daar een weekend voor te maken voor iedere lady in the rush of her life.

Ik doe er alles aan om je een weekend te geven waarin jij je volledig kunt opladen en ontspannen. Met aandacht voor body & mind, tijd om echt te proeven, te ontmoeten, te genieten van de prachtige omgeving of gewoon even helemaal niets te doen. Ik zie er naar uit om je te verwelkomen in het heerlijke Zuid-Italiaanse Puglia!

In deze Ciao Bella weekends maak ik gebruik van professionele personal coaches die de masterclass Rust & Balans begeleiden en eventuele 1 op 1 sessies verzorgen.

Vind je het leuk om meer te lezen over mijn leven in Puglia en meer te zien van de prachtige onontdekte plekjes van Puglia? Welkom! Kijk dan op: jellyinitaly.com.

Boek nu

CIAO

Neem contact op

 
Stuur me een berichtje. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie.Bel Ons
0031 6 39 66 81 61
Email oNs
info@ciaobellaweekends.nl
Locatie
Puglia, Zuid-Italië